T.C. Kerkrade’54 bestaat 65 jaar !

Datum/Tijd
03/11/2019 - van 14:00 - 23:59


Dit jaar bestaat T.C. Kerkrade’54 65 jaar en om dit niet zomaar voorbij te laten gaan organiseren we op 3 november a.s. een reünie voor (oud) TCK’54 leden. We zouden het leuk vinden jullie te mogen begroeten.
Reserveer daarom alvast zondag 3 novembervanaf 14.00 uur in jullie agenda.

In maart van dit jaar zijn de bestuurlijke taken door een nieuwe enthousiaste groep overgenomen. Het bestuur bestaat uit de volgende leden;
Ed Heijnen (voorzitter), Kay Heijnen (penningmeester), Harold Vanhommerig (secretaris), Ralf Mulders (competitiezaken), Rutger Gijzen (trainingen en algemene zaken), Ger Heijnen (programmering en algemene zaken), Lars Dreessen (accommodatie en beheer).

Ons doel is om van TCK’54 weer een financieel gezonde en bovenal gezellige tennisvereniging te maken om uiteindelijk terug te kunnen groeien naar een ledenaantal van 400 (net zoals in de jaren 70 en 80). Toen was onze club een van de grootste sportverenigingen van Kerkrade.

Tijden zijn veranderd, het is niet eenvoudig om de ledenaantallen binnen de verschillende verenigingen stabiel te houden, maar we zijn op de goede weg. In een aantal maanden tijd hebben wij inmiddels 40 nieuwe leden mogen begroeten en zijn er tal van nieuwe activiteiten georganiseerd.
Ook hebben wij een duidelijk toekomstplan dat we zullen toelichten tijdens de reünie.

Een van de activiteiten ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan is het organiseren van een gezellige reünie voor (oud) leden. Met name ook oud leden die in het verleden van betekenis zijn geweest voor TCK. We moeten hierbij een beroep doen op het beschikbare geheugen van mensen, omdat een up-to-date archief helaas ontbreekt.

Wij zouden het geweldig vinden als jullie massaal gehoor geven aan onze uitnodiging zodat we samen kunnen terug kijken naar 65 jaar TCK’54. Maar ook naar de toekomst en wellicht brandt er nog ergens een TCK’54 vlammetje dat wordt aangewakkerd zodat jullie de tennisrackets weer uit de kast halen.

  • Voor de organisatie van deze reünie zouden we 3 dingen aan jullie willen vragen;
    Zijn jullie op zondag 3 november om 14.00 uur aanwezig bij TCK’54?
  • Hebben jullie misschien leuke oude foto’s? Mail ze dan naar larsdreessen@dreessenwillemse.nl
    Indien het mailen van de foto’s niet mogelijk is, laat het dan ook even weten op dit adres.
  • Zijn er nog oud leden die je graag zou willen ontmoeten en niet op de reünie mogen ontbreken? Geef aan hun dan even door dat deze personen zich kunnen aanmelden via onze website

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit...

Like TCK op Facebook
Aanmelden bij TCK