TCK’54 FIFA20 Toernooi

Datum/Tijd
30/11/2019 - van 19:00 - 23:59


Vorig jaar hebben wij bij TCK’54 een heus FIFA toernooi gehouden. Na twee geslaagde eerdere edities was het -na een poosje zonder- weer tijd voor de derde editie in 2018. Namens de organisatie, Sven van der Linden en Bob Raven, willen wij jou van harte uitnodigen om op zaterdag 30 november 2019 deel te nemen aan het 4e TCK FIFA toernooi. Het toernooi zal van start gaan om 19:00 uur en natuurlijk zijn ook supporters van harte welkom 😉

Enige (achtergrond)informatie

FIFA is, naast de bekende voetbalorganisatie, een spel dat gespeeld kan worden op verschillende platforms/consoles. Wij hebben ervoor gekozen om dit sinds de derde editie (2018) op verschillende Playstation (PS) 4 te doen. De winnaars van eerdere edities, respectievelijk Pim Ploum, Jasper Dijkstra en Tieme Kuipers, hebben de TCK FIFA kampioensschaal reeds omhoog mogen houden. Wie kroont zich tot FIFA koning (of koningin natuurlijk!) en neemt de ‘wisselbokaal’ in ontvangst op zaterdag 30 november 2019?!

Wat bieden wij?

Als jij zaterdag 30 november komt spelen op het 4e TCK FIFA toernooi, heb je gegarandeerd een gezellige avond voor de boeg. Gezellig – en gegarandeerd – meerdere wedstrijden spelen tegen vrienden, leden, maar ook net zo goed minder bekenden; de loting zal spreken. Wij vragen een bijdrage van € 5,- en staan deze avond garant voor:

– Speelplezier met FIFA 20 op verschillende Playstation (PS) 4 consoles;

– Gegarandeerd minstens 3 partijen spelen in een poulesysteem;

– Keuze uit ALLE CLUBTEAMS (dus geen Classic/World team en/of landen);

– Bij toernooiwinst een glansrijke kampioensschaal met gravering van je naam (als wisselbokaal, wanneer schaal voorzien is van naam);

– Een gratis consumptie (t.w.v. €2,-) bij aanvang;

– Gefrituurde hapjes;

– Een avond voetbal, maar dan net iets anders;

– Gezelligheid van 19:00 tot zeker middernacht.

Hoe neem ik deel?

Hebben wij jou kunnen overtuigen en heb je wel zin in een gezellige avond? Meld je dan vandaag nog aan door het onderstaande reserveringsformulier in te vullen, of een e-mail te sturen naar svenvanderlinden@home.nl.

Vermeld bij de opmerking ook de club die jij wenst te loodsen naar een hoge eindklassering.

LET OP: wanneer de opzet die wij voor ogen hebben in gevaar dreigt te komen, kunnen wij ‘helaas’ genoodzaakt zijn de aanmeldingen een halt toe te roepen. Voorkom dus teleurstelling en schrijf je snel in!

Niets missen?

We zijn ook op Facebook te vinden met ons evenement! Neem snel een kijkje op onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij hopen jou graag terug te zien zaterdag 30 november 2019 bij TCK’54!

Met vriendelijke groet,

Organisatie TCK FIFA 20 ps4 toernooi

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit...

Like TCK op Facebook
Aanmelden bij TCK