Competitie

Onze club doet mee aan de voor- en najaarscompetities van de KNLTB, zowel aan de jeugd- als aan de seniorencompetities voor dames en heren. De competities worden in goede banen geleid door het bestuurslid technische zaken en de technische commissie.

Om competitie te kunnen spelen, moet je je als team opgeven bij de verenigingscompetitieleider (VCL) die dit voor de club coördineert richting de KNLTB.

Na overleg met het competitieteam schrijft de VCL het team in voor een bepaalde competitiesoort op een bepaalde speeldag. Na de inschrijving wordt het team of diens aanvoerder geinformeerd over de werkwijze, verwachtingen en regels van o.a. de KNLTB.

De kosten bedragen voor de teams die op dinsdag- en vrijdagavond of zaterdag spelen € 240 per team en op zondag € 280. De kosten vertegenwoordigen 100% de inschrijfkosten bij de KNLTB, de aanschaf van de tennisballen en het luxe eten dat ieder team (thuis en uit) krijgt na het spelen van alle partijen.

De Tenniskids competitie wordt geheel gratis door TC.Kerkrade'54 aangeboden en voor de competitie tot 17 jaar hanteert TC'Kerkrade'54 een prijs van € 120.

Handige links:
- Speeldata, uitslagen en standen van elke competitie
- Tenniskids informatie. (Speeldata, uitslagen, standen en spelregels.)

Contactgegevens van de verenigingcompetitieleider:
- Ralf Mulders. Mobiel: 06-11868739 en via email: ralfmulders@tck54.nl

Like TCK op Facebook
Aanmelden bij TCK